/>
Меню

За нас

За НАС


От 2007 г. насам предоставяме на своите клиенти възможността да закупят богата гама обувки и аксесоари в нашият магазин, а вече сме и онлайн. В уеб магазинът ни може да следите и  директно да се възползвате от промоционалните и празничните ни намаления. При нас ще намерите марките Bulldozer, Rider, Ipanema, Grand Attack, Clibee, Apawwa, Беко, Хари 93


ДОСТАВКА


За потвърждение на Вашата поръчка, ще се свържем с Вас на посочения телефонен номер.

Ако не успеем, до 24 часа, възможно е да има грешно изписана цифра.

Моля, Вие се свържете с нас на 0887 612720.


НЕПОТВЪРДЕНА ПО ТЕЛЕФОНА ПОРЪЧКА НЕ СЕ ИЗПРАЩА!


Доставката се извършва в период  до 48 часа в Работни дни. 

ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ - 5,50 ЛВ, ДО АДРЕС НА КЛИЕНТА  -от 7.30 ЛВ ЗА ПРАТКИ ДО 1КГ!


Всички пратки се изпращат с опция " Преглед и тест" , преди да заплатите съответната стойност на продукта.

При връщане на пратката се заплащат куриерските услуги и в двете посоки от клиента.

Всички пратки могат да бъдат заменени с друг размер или модел.  Kуриерските услуги и в двете посоки се заплащат от  клиента .


ГАРАНЦИЯ


Търговската гаранция е в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и е валидна само с касовия бон на територията на Република България. При отстраними дефекти, обувните артикули се отремонтират в срок от 20 дни.


УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ


  • Сцепване на кожата

  • Пречупване на ходилото

  • Разцепено ходило

  • Разкъсан шев на лицето

  • Повредени ципове

Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 3 работни дни след закупуването на стоката, а при скрити дефекти – при откриването им, но не по-късно от срока на гаранцията им. Разходите по връщането на продукт, свързан с рекламация и изпращането на нов в периода на гаранция се поема от производителя.

При дефекти вследствие неправилна експлоатация, производителят не приема рекламация! Рекламация се приема само при представяне на  касовия бон.

Връщане и Замяна

Връщане на стоки

По чл. 52 ал. 1 и 2 от ЗЗП потребителите, пазарували от Онлайн магазин  www.Obuvkata-bg.com , имат право да се откажат от закупената стока в рамките на 14-дневен срок от получаването й, без да посочват причини за това. Върнатите стоки трябва да бъдат запазени в оригиналния си вид, неизползвани и с ненарушена цялост на опаковката. При връщане на стоките задължително се връща и касовия бон, който ще намерите в опаковката. В противен случай Търговецът си запазва правото да не уважи искането на потребителя. Разходите по връщането са изцяло за сметка на клиента и се определят по актуалната ценова листа на куриерската фирма, с която се осъществява връщането.

Връщанията се осъществяват до адрес: гр.Пловдив Еконт Дунав за ф-ма"Ай-Би-Ем-Си 2017 ЕООД" тел:0887612720

Възстановяването на сумата става в рамките на 14 дни от датата на получаване на върнатата пратка чрез пощенски паричен превод.